Vacature Secretaris bij Procorp

Procorp is een jonge organisatie die zich bezig houdt met het visiteren van woningcorporaties. Wij doen dat met een klein team bestaande uit visitatoren met heel diverse achtergronden. Wat ons bindt is de intrinsieke interesse in het reilen en zeilen binnen de corporatie. Hoe zorgt de corporatie er voor haar doelstellingen en ambities te realiseren in een veranderende context?

Procorp | Visitaties woningcorporaties

Procorp

Visiteren volgens Procorp is samen kijken naar doelstellingen, ambities en het samen leren. Hierbij kijken we vanuit meerdere perspectieven en een breed stakeholdersveld. Tijdens de visitatie kijken we samen met de corporatie terug op de afgelopen vier jaar. We maken waar nodig gebruik van analyses en vergelijkingen. Aan de hand van de resultaten uit het verleden kijken we vooruit naar de toekomst. Zo bepalen we samen waar de corporatie kan verbeteren én op welke manier.

Om de Procorp voert haar visitaties uit op een interactieve manier. Onze visitatoren zijn proactief, pragmatisch én hebben ervaring met volkshuisvestelijke en maatschappelijke visitatievraagstukken. Binnen ons team heerst een “hands-on” mentaliteit. Wij innoveren en leren van elkaar. Tegelijk ontzorgen wij corporaties en streven ernaar dat het gehele visitatietraject optimaal bijdraagt aan het leren en continu verbeteren van de corporaties. Met de corporaties hebben we persoonlijk en intensief contact, om te zorgen dat we een visitatie uitvoeren die van meerwaarde is.

Zie jij jezelf werken binnen de maatschappelijke sector van woningcorporaties en pas jij binnen ons proactieve team? Dan is de vacature secretaris misschien wel op jouw lijf geschreven!

Functieomschrijving

Als secretaris bij Procorp speel je een cruciale rol in het visitatieproces. Je bent onderdeel van de de visitatiecommissie en zorgt ervoor dat het gehele proces binnen de kaders van Procorp gestroomlijnd verloopt. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

  • Coördinatie: Je organiseert visitaties in samenwerking met de projectleider van de corporatie en andere commissieleden.
  • Analyse en rapportage: Je analyseert samen met de commissie de documentatie van de corporatie, de resultaten uit de vragenlijst en stelt de rapportage op na afloop van de visitatie.
  • Communicatie: Je bent spin in het web tussen de commissie, de corporatie en Porcorp.

Wat wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste secretaris die:

/ Affiniteit heeft met de woningcorporatiesector, ervaring is een pre

/ Organisatorisch sterk is en goed kan plannen.

/ Communicatief vaardig is en in staat is om helder te communiceren met verschillende stakeholders.

/ Hbo (-) of wo (-)werk (-)en (-)denkniveau is vereist.

Wat wij bieden

/ Een uitdagende positie binnen een dynamisch team en speelveld.

/ De kans om bij te dragen aan de kwaliteit van woningcorporaties in Nederland.

/ Deze positie is beschikbaar op zzp-basis.

Interesse?

Ben jij de secretaris die ons team komt versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@pro-corp.nl. We kijken uit naar je reactie!