Lars Wolfkamp

Na het afronden van de opleiding bouwtechnisch bedrijfskunde kwam Lars in 2013 als stagiair bij Aestate werken, in 2014 is hij begonnen als trainee. In de tussentijd is Lars uitgegroeid tot senior adviseur en heeft hij opdrachten uitgevoerd voor de HKU, VU, de RVB en de Gemeente Utrecht. Bij de gemeente Utrecht is hij als adviseur en als portefeuillemanager aan de slag gegaan. De laatst jaren heeft hij Aestate zien groeien. “Aestate heeft veel inhoudelijke mensen er bij gekregen, het bruist en bubbelt nu echt.”

“Ik wil graag nieuwe projecten aanpakken en zou het leuk vinden om me meer te verdiepen in circulariteit en duurzaamheid. Het inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en hier kennis van opnemen. Daarnaast zou ik ook graag mijn recent opgedane kennis bij overheden inzetten in andere projectgebieden om zo mijn portfolio van opdrachten te verbreden.”

Aestate in beeld

“Het mooie van Aestate is dat wij een duidelijk beeld geven van hoe iets zou moeten zijn op het gebied van huisvesting, organisatie en/of werkplekconcept. Je moet soms echt iets anders doen, om je doel te bereiken. Wij bieden een totaaloplossing voor de organisatie. Waar wil je heen? Wat is je toekomstvisie als organisatie? Hoe kan je dit door middel van vooruitstrevende huisvestingsoplossingen bewerkstelligen? We doen niet zoals we dingen normaal doen, maar we kijken waar we nog iets kunnen halen. We zijn niet snel tevreden en gaan altijd op zoek naar de meest optimale oplossing.”

Daarnaast vindt Lars Aestate een goede leerschool. “Je wordt echt opgeleid bij Aestate. Ik ben als trainee bij de HKU begonnen waarna ik doorgegroeid ben naar de adviseur die écht met de mensen om tafel gaat om de perfecte oplossing te vinden. Bij Aestate doen we heel veel vanuit de bedoeling, waarbij we de gebruikers echt blij willen maken. We willen mensen begrijpen en voor hen het beste bieden!”

Nieuws

Verbeterd visitatieproces; het Experiment

Verbeterd visitatieproces; het Experiment - 09 augustus 2021
experi_ut_pcr
Nieuws

Procorp werkwijze animatie

Procorp werkwijze animatie - 09 augustus 2021
anim_pc_ut
Bouwadvies | Aestate

Mijn specialisaties

 

Projecten